dimarts, 1 d’octubre del 2013

Tastet d'oficis per a joves


Aquest dimecres dia 2 d'octubre comença l'activitat "Tastet d'oficis" per a joves de 16 a 26 anys, organitzat conjuntament entre el Pla de Desenvolupament Comunitari Montserrat - Les Flors i el Programa de Joves del Casal Cívic Montserrat. 

L'objectiu d'aquest taller és, d'una banda aproximar als joves en la recerca de feina i d'altra banda, acostar-los al món laboral perquè coneguin de primera mà diferents sectors empresarials i els llocs de treball que hi poden existir en una mateixa empresa, quins són els requisits acadèmics per poder-hi accedir, etc. 

La primera jornada consisteix en una xerrada d'orientació laboral per part de l'empresa de treball temporal Adecco que ens visitarà al Casal Cívic Monterrat. En aquesta sessió s'explicarà als joves temes relacionats amb el món laboral: tècniques de recerca de feina, com fer un currículum, com afrontar a una entrevista de feina, etc. 

També s'han programat diferents visites a empreses ubicades als barris de Montserrat i Les Flors, com per exemple l'Hotel Ciutat Igualada, Caprabo, El bon tast, Anoia Motor (Concessionari SEAT), entre d'altres. 

L'activitat és gratuïta.


Els joves que estiguin interessats es poden inscriure trucant al tel. 93 8043661 o de forma presencial a l'Equipament Cívic, C. Orquídies, núm. 7.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada