dijous, 31 d’octubre del 2013

Centre Obert Montserrat: Els infants visiten un Hort Urbà

Els passats dimarts 15 i 22 d’octubre els infants del Centre Obert Centre i del Centre Obert Montserrat respectivament vam anar a visitar un hort urbà, l’Hortet de la Salut, un hort situat al vell mig d’Igualada.
En allà, el Ricard i el Guim, responsables de l’Hort, ens van estar explicant tot el seu funcionament: com distribuïen els aliments, quan els havien de plantar, havien de cuidar-los...

Per finalitzar la visita ens van deixar posar a la pràctica tot el que ens havien explicat, i vam acabar plantant llavors a un planter, i trasplantant espinacs que començaven a créixer. Ho vam fer tan bé que ens van deixar emportar una torreta amb espinacs a cada nen i nena!

La visita ens va deixar tan fascinats que hem decidit fer el nostre hort a cada Centre! De moment hem plantat espinacs, faves i bledes. Ho estem cuidant amb molt d’afecte i, de fet, ja comencen a sortir les primeres tiges... quina emoció!

1 comentari:

  1. Vam passar una molt bona estona, ens va agradar molt que vinguessiu. Poder tornar sempre que volgueu. Hortet de la salut

    ResponElimina