dilluns, 28 d’octubre del 2013

Escola Grabriel Castellà: Polseres solidàries per finançar l'esport extraescolar



Aquest estiu, després de donar voltes a diverses idees i projectes per poder finançar l'esport extraescolar del centre, es va  aconseguir trobar una proposta creativa, manual de baix cost i prou resolutiva: les polseres i collarets solidaris.

Oferim un producte original creat per nosaltres i gairebé fet a mida, amb la possibilitat d'aconseguir-lo a un preu ajustat. Els beneficis es queden a l'Associació Esportiva de l'Escola i ens ajuden  a continuar les activitats esportives aquest curs 2013-2014.

Des del mes d'agost estem venent aquest productes en diversos mercats municipals de Catalunya. Cal dir que està suposant un degoteig costant de petits ingressos que ens ajuden a mantenir l'esport i fins i tot poder oferir alguna beca pels alumnes més necessitats.

Des del curs passat estem "reinventant"el nostre finançament i portant a terme diferents iniciatives per aconseguir diners: micro-mecenatge, la rifa del carnet per la piscina, loteria de Nadal i bijuteria catalana i creativa. Darrerament també ens estem especialitzant en productes artesans catalans que tinguin sortida en diverses festes arrelades a Catalunya.

La campanya de Nadal ja la tenim apunt. Mireu quin vídeo tenim preparat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada