divendres, 27 de setembre del 2013

Escola Gabriel Castellà: Festa de Benvinguda


El dia 18 de setembre des de 15:00 fins les 19:00 de la tarda es va celebrar la festa de benvinguda del Gabriel Castellà amb l‘objectiu d’afavorir la cohesió social entre famílies, infants i l’escola com també crear un bon ambient entre l’alumnat.

Els joves reporters del blog del PDC Montserrat – Les Flors no ens ho volíem perdre i vam passar per allà per cobrir la notícia.

En primer lloc, es van organitzar diferents grups entre tots els infants de l’escola des de P3 fins a 6è, on els més grans eren els responsables dels grups, seguidament es va realitzar una gimcana amb tots els grups, on hi havien diferents jocs de cucanya que prèviament els mestres van preparar i van fer de monitors a les diferents proves.

En segon lloc, en acabar la gimcana va tocar un grup d’animació anomenat "En Gil Ratataplam" que van fer participar molt a tothom i van fer ballar pares, mares, infants i mestres.

Finalment, l’AMPA conjuntament amb els pares de les tertúlies dels cafès de las tardes  va preparar un berenar per a tots els assistents i van animar a la resta de pares voluntaris.

Fa quatre anys que es celebra, però aquest any ha tingut una nombrosa participació tan de les famílies com també remarcar la implicació dels mestres, l’AMPA, els pares de les tertúlies del cafè de les tardes.


L’escola agraeix a tots els pares la seva participació i assistència, ja que, sense ells la festa no hagués estat possible.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada