dimarts, 3 de desembre del 2013

Equipament cívic Montserrat: Finalitza amb èxit el "Tastet d'oficis"

Finalitza amb èxit el " Tastet d'oficis" per a joves de 16 a 26 anys, organitzat conjuntament entre el Pla de Desenvolupament Comunitari Montserrat-Les Flors i el Programa de Joves de l'Equipament Cívic Montserrat.

Els tastets cosisteixen en realitzar visites a empreses de la zona on s'explica als joves els diferents llocs de treball que hi poden existir, quins són els requisits acadèmics per a poder-hi accedir, com es realitzen els processos de selecció, etc.

A més, aprofitant que durant aquells dies tenia lloc a la ciutat d'Igualada la 2a setmana de l'ocupació Prepara't organitzada per l'Ajuntament d'Igualada i la Unió Empresarial de l'Anoia, els joves han assistit a algunes de les xerrades planificades.

D'aquesta manera, els joves s'han aproximat en la recerca de feina i al món laboral i han conegut de primera mà diferents sectors empresarials.

Les empreses col·laboradores han estat Adecco ETT, SEAT Anoia Motor, Hotel Ciutat d'Igualada, Caprabo i El Bon Tast. Des d'aquí volem agrair molt especialment la seva participació totalment desinteressada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada